OM OSS

Natur och fritid öppnade sina dörrar för första gången 2014 och har vuxit fram ur ”Hästbutiken i Nyköping”. Butiken har gått från att endast specialisera sig på häst till att vara en butik som rymmer många intressen.

I dagsläget är vårt största produktområde fiske, och det är inte endast för amatörfiskaren utan vi har allt från barnvänliga spön och rullar till kvalitetsutrustning för den entusiastiska sportfiskaren. Det innebär att vårt sortiment håller en prisnivå som alla har råd med. Några av våra största varumärken på fiskesidan är självklart Abu Garcia, men det är inte det ända. SrikePro, Shimano, Westin, Darts och BFT m.fl. utgör basen på detta produktområde.

Även vår jaktavdelning är varierad och där kan man hitta slitstarka jaktbyxor från Pinewood, vatten och vindtäta jackor från Chevalier, stadiga kängor och stövlar från Muckboot och varma handskar och mössor Swedteam. Men det är ju inte bara jägaren som ska vara välutrustad, och vad skulle jakten vara utan hunden, vårt sortiment innehåller väl synliga varselhalsband, spårlinor och spårselar och även skyddsvästar från Dogtech för att hålla människans bästa vän välbehållen. Vårt sortiment innehåller även det mesta som behövs för vapenvård.

Även om vår fritidsavdelning är under utveckling är den att räkna med. Där kan du hitta smidiga väskor att vandra med, välslipade knivar för både hajkaren och svampplockaren och även campingutrustning så som tält, sovsäck, liggunderlag och stormkök.

Hitta till oss

Butiken ligger i gamla Konservkompaniets lokaler på Idbäcksvägen 12. Ni kör av och följer skyltarna från E4 mot Oxelösund och svänger sedan av vänster mot Idbäckens industriområde. Sen står det skyltat att ni skall svänga höger så ligger vi på höger sida, strax efter XL Bygg.